Kiittäen kauden 2024 SPONSOREITA !

Kuvateksti

Liikenneasema tarjoaa tauon paikan sekä ihmisille että ajoneuvoille. Pysähdy rentoutumaan kahville tai hyvän ruoan ääreen ? kellon ympäri! Hesburger, Koti Pizza, Subway,

AV Huoltotiimi tarjoaa vuosikymmenien kokemuksella remontointi- ja tilamuutospalveluita asuin- ja toimitilakiinteistöihin. Olemme yrittäjävetoinen ja asiakaslähtöinen yritys, joka tarjoaa laadukasta sekä luotettavaa palvelua Pirkanmaalla.

Parlava Oy on Parkanon Kuivasjärvellä toimiva kuormalavatehdas, joka valmistaa puisia kuormalavoja moneen käyttötarkoitukseen. Päätuotteitamme ovat FIN-lavat, EUR-lavat sekä kertakäyttölavat. Lisäksi valmistamme erikokoisia erikoislavoja asiakkaan mittojen mukaan ja myymme trukkilavojen lavakauluksia.

Koneurakointi Esa Majalahti Oy tarjoaa konepalvelua ja maanrakennustöitä Parkanossa ja lähialueilla Ammattitaitoinen henkilökuntamme, monipuoliseen konekalustomme ja luotettavat yhteistyökumppanimme takaavat Teille parhaan mahdollisen lopputuloksen. Teemme aina parhaamme asiakkaan tarpeiden mukaan!

Lajiteltujen materiaalien kierrätys Metallin hankinta ja myynti

SUUNNITTELEMME JA TOTEUTAMME. RAAKALLA ASENTEELLA. Olemme erikoistuneet grafiikalla tulostettuihin mainosteippauksiin yrityksien autoihin, raskaan kaluston teippauksiin sekä erilaisiin moottoriurheiluteippauksiin sekä veneiden teippauksiin.

Isokyröläinen kuljetusyhtiö

Pohjanmaan Kiinteistötutkinta ? Kosteusmittaus ja Kuntokartoitus Palvelemme Seinäjoella ja lähialueilla. Teemme kosteusmittauksia ja kuntokartoituksia omakotitaloihin, rivi- ja kerrostalohuoneistoihin esimerkiksi asuntokauppojen yhteydessä. Teemme luotettavat vahinko- ja vauriotutkimukset kiinteistöihin. Meiltä saat myös kosteusvaurio- ja vesivahinkokartoituksen sekä -korjauksen.

Kotimainen konepaja, joka markkinoi ja valmistaa konepajateollisuuden verkostotoimittajana vaativia koneistettuja osia. Teemme asiakkaiden toiveiden mukaista alihankintakoneistusta ja sorvausta. Palvelemme asiakkaita laajasti koko Suomessa. Suoritamme mm. tilaajan raaka-aineista ammattitaitoista CNC-sorvausta tai -koneistusta keskuksella nykyaikaisella konekannallamme. Toimitamme erilaisia tilauksia mm. metalli-, meri- ja moottoriteollisuuteen.

Kuvateksti

Metalli- ja konealan räätälöityjä kokonaistoimituksia ja sopimusvalmisteusta pääasiassa teollisuuden ja tuotantolaitosten tarpeisiin. Lisäksi asennus ja kunnossapitopalvelua sekä kunnostamme tarvittaessa vanhempia koneita. Palvelualue koko Suomi.

Apua äkillisen tai pitkäaikaisen ja toistuvan kivun helpottamiseksi, Autamme esimerkiksi kuntoutumisessa leikkauksen, vammautumisen tai sairastumisen jälkeen. Sopimuksemme Kelan kanssa kattaa myös vaikeavammaisten avofysioterapian, joka on Kelan järjestämää ja rahoittamaa. Palveluihimme kuuluvat myös klassinen hieronta ja toimintaterapia. Teemme kotikäyntejä ja käymme tarvittaessa kouluilla, päiväkodeissa, hoitolaitoksissa ja työpaikoilla.